ฉันเป็นครีเอเตอร์ ฉันเป็นแบรนด์
ฉันเป็นครีเอเตอร์ ฉันเป็นแบรนด์

Instagram เสิร์ช, ค้นหาเน็ตไอดอลด้วยตัวกรอง

YouTube TikTok Instagram
ขยายตัว
ผู้ติดตาม
ทั้งหมด
10k-50k
50k-100k
100k-200k
200k-500k
500k-1M
1M+
ขั้นต่ำ- มากสุด
-
ช่วงอินพุตไม่ถูกต้อง
ตั้งค่าใหม่ยืนยัน
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ
ทั้งหมด
10k-50k
50k-100k
100k-200k
200k-500k
500k-1M
1M+
ขั้นต่ำ- มากสุด
-
ช่วงอินพุตไม่ถูกต้อง
ตั้งค่าใหม่ยืนยัน
อื่น ๆ
ประเทศ
ภาษา
คะแนน Nox
ทั้งหมด
0-2
2-3
3-4
4-5
ผลการค้นหา1849
เรียงตาม
I T C H Y
I T C H Y Neues Album & Tourtickets:
2.21หมื่น 97 1,271
อัตราหมั้น4.94%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ1.63หมื่น
คะแนน Nox
Das beste aus der Situation machen: Sibbi übt lesen. 📸 @getbackstage
1259
Ostern zuhause. Richtig Bock.
1159
Im ständigen Kampf um die Style-Gott-Vormachtstellung mit Sibbi hat er hier gerade die Nase vorn, denn er besitzt es schon! - Ihr könnt das "Faust"-Shirt nur noch heute bis 23.59Uhr bestellen. Danach geht es einmalig in den Druck und wird an die Besteller ausgeliefert. Exklusives Shirt für exklusive People also! Den Link gibt's wie immer in der Bio 🔥
1207
VICTOR CIURANA
VICTOR CIURANA Barcelona | victorciuranag[email protected]
3.58หมื่น 806 1,148
อัตราหมั้น19.31%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ3.58หมื่น
คะแนน Nox
Following Stormi's advice... "Patient, patient"😌#phase0
4421
Let's stay positive, we'll enjoy more moments like this one real soon! 🤍
2133
Living in this @suspiciousantwerp sweatshirt 🕺🏽
9179
Lobak Merah🥕
Lobak Merah🥕 Laman socialtainment Malaysia terkini Follow @lobakmerahmy untuk berita viral setiap hari. Klik untuk dapatkan berita pantas
1.35แสน 3 3,141
อัตราหมั้น3.78%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ7.68หมื่น
คะแนน Nox
Kanak-kanak ni ada macam-macam perangai, ada yang senang dengar cakap ada yang susah. Jadi, untuk kanak-kanak yang suka berlari di tempat awam, parents lebih senang pakaikan tali keselamatan “kid leash”  pada lengan atau beg bagi memastikan anak dorang tak hilang.

Walaupun ada kelebihan bagi ibu bapa untuk pastikan anak dorang selamat, malangnya pemakaian tali keselamatan ini ada juga kekurangannya.

Seperti insiden yang berlaku di Huangshi, China pada 28 Mei lalu bila seorang budak perempuan berusia dua tahun tergantung pada siling bila dia tak sempat keluar lif bersama ibunya.

Menurut Oriental Daily, ibu ini telah membawa tiga anaknya keluar, bila dia hendak keluar dari lif, anak perempuannya ini tak ikut keluar sekali dan pintu lif tertutup sebelum sempat dia bawa anaknya keluar.

Rakaman CCTV menunjukkan budak tersebut berdiri di dalam lif bila pintu tersebut ditutup dan sejurus selepas itu, budak ini terus naik ke atas siling lepas lif tersebut bergerak dan dia tergantung seperti itu selama dua minit sebelum dia terjatuh semula ke bawah.

Nasib baik budak tersebut berjaya diselamatkan lepas ibu ini minta pertolongan dari pihak pengurusan.

Haih, nasib baiklah tak ada apa-apa yang buruk jadi dekat budak tu. Mak ayah yang pakaikan leash dekat anak ni hati-hati sikitlah, kalau boleh bila keluar dari lif tu pegang je tangan anak, tak payah berharap sangat dengan tali tu.

Untuk lebih banyak berita menarik, follow @lobakmerahmy
553
Ular merupakan salah seekor haiwan yang paling ditakuti oleh manusia. Haiwan spesies ni bukannya jenis jinak macam kucing dan anjing. Memang salute habis lah dekat orang yang mampu bela ular ni. 
Namun, kalau tak kena cara, ular peliharaan boleh mencederakan korang tau. Macam yang terjadi dekat seorang wanita yang dipercayai telah membela ular sawa.

Video yang tular tersebut telah dikongsikan oleh @sid_dek di Twitter. Dalam video yang dipercayai berlaku di luar negara itu, mangsa telah membuka penutup aquarium ular tersebut sebelum haiwan terbabit menyerangnya.

Seram tengok kepala ular tu macam nak terkam tuan dia.

Lagi takut, ular tu terus belit tangan mangsa sehingga berdarah. Walaupun ada lelaki yang tolong mangsa dengan menggunakan snake hook, susah betul nak lepaskan dia dari belitan ular. Haiwan tu pun boleh tahan besar jugak tu. 
Bukan itu je, ular tersebut juga bertindak membelit kaki mangsa. Makin susah lah nak leraikan 'pelukan' benda tu kalau macam ni.

Rata-rata netizen yang mempunyai pengalaman membela haiwan ini turut berkongsi sebab kenapa ular itu bertindak sedemikian.

Untuk baca lebih lanjut, swipe up di instastory @lobakmerahmy
820
Baru-baru ini dikhabarkan pelajar universiti akan menjalankan online class sehingga akhir tahun 2020. Sehubungan itu, ramai pihak memberikan cadangan khususnya dalam kalangan pelajar supaya yuran universiti dikurangkan memandangkan mereka tidak menggunakan beberapa perkhidmatan yang disediakan di dalam kampus.

Oleh itu, Universiti Teknologi Mara (UiTM) telah melakukan inisiatif untuk mengurangkan yuran kolej kediaman kepada pelajar sepanjang PKP dilaksanakan, lapor Berita Harian.

Naib Canselornya, Prof Emeritus Datuk Dr Mohd Azraai Kassim, berkata pemulangan yuran kolej kediaman itu akan dibuat menerusi kaedah pemindahan baki ke semester seterusnya.

Namun, yuran pengajian tidak akan dipulangkan berikutan proses pelajaran dan pembelajaran (PdP) masih dilaksanakan secara online.

Pelajar mungkin akan membuat permohonan untuk mendapatkan pemulangan yuran kolej kediaman dan permohonan ini akan dibuka selepas perkara ini dimuktamadkan.

Namun begitu, pihak UiTM akan menunggu pendirian daripada kerajaan dan UiTM akur dengan keputusan yang akan diberikan nanti.

Perkara ini akan diputuskan selepas ia dimuktamadkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT). Untuk baca lebih lanjut, swipeup instastory @lobakmerahmy
1126
BAILEY MAY
BAILEY MAY 17 FilBrit 🇵🇭🇬🇧| Singer 🏝 @nowunited
4.04ล้าน 542 2,347
อัตราหมั้น6.22%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ1.25ล้าน
คะแนน Nox
1.07แสน
1.97แสน
1.53แสน
MGAG
MGAG Buy @themalaysiandream
2.31แสน 14 4,598
อัตราหมั้น4.57%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ1.58แสน
คะแนน Nox
You're welcome, mom.

meme by @chojunyang
1.32หมื่น
bang bang

meme by @wan23danny
9854
Staying alone for too long...
But still.. #NgehNgehMaiChutKee 
#matimatipuntakkeluar

@sai_cx
7837
NWAH | OHMP
NWAH | OHMP UM 🎓 @wafahish.co @bahiyyahaneesa
5.08หมื่น 996 481
อัตราหมั้น6.51%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ4.96หมื่น
คะแนน Nox
#QuarantineCover 
HAPPY RMO EVERYONE!
We did this cover from our respective homes and combine it to become this. Full cover on my youtube channel (Wafahish) ✨#StayAtHome #WeGotYourBack #NewCoverNoProblem
504
748
960
CALLMEHVBI 🇹🇬🇬🇭
CALLMEHVBI 🇹🇬🇬🇭 @nevsmodels 🇬🇧 @fashionnovamen ambassador 2nd account @callmehabituetoi YouTuber | Singer | Model
5.01แสน 453 331
อัตราหมั้น6.48%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ4.87แสน
คะแนน Nox
1, 2 or 3 ? I already know u will say 3
3.43หมื่น
Choose one outfit... w/ @ted.mrs
Don’t forget to wash your hand and stay home.
#thestayhomer 💓
🎶 @nsg_music - Ourself
5502
what jewellery looks good on a man ? @craftdldn
2.69หมื่น
giovaní🥀
giovaní🥀 @gappremium.id @useurbrain.ind endorsement & business inquiries: DM 👇🏻 youtube channel:
3.88หมื่น 991 236
อัตราหมั้น9.82%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ1.9หมื่น
คะแนน Nox
3129
3277
2463
Cody Christian
Cody Christian It’s possible.
4.8ล้าน 297 454
อัตราหมั้น7.95%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ4.8ล้าน
คะแนน Nox
Fun fact: Asher wraps his wrists on the field for safety and extra support. Cody wraps his wrists to hide a tattoo. The magic of film-making lol 🤩
6.51แสน
nothing like being tied up, fake electrocuted, and having water thrown on you for six hours of filming. All in a days work. Hahaha, I love my job. one of my favorite scenes from teen wolf, what’s one of yours?
2.19แสน
pre-quarantine photoshoot with @nude.mag last year is out (:
4.67แสน
Tatjana Jovanovic
Tatjana Jovanovic Mommy of 2👼, wife 💕 Master of Economics-Marketing👩🏼‍💻 Beauty, fashion & lifestyle blogger 💁🏼‍♀️ 💌 *** New YT video:
4.06หมื่น 2412 1,942
อัตราหมั้น6.73%
จำนวนผู้ชมโดยประมาณ4.06หมื่น
คะแนน Nox
Nas dvoje kada nas deca pitaju po milioniti put: a čeeega ćemo se sada igrati 🤣🤣🤣 - šalim se, deca su skroz ok, samo da i mi ostanemo u jednako dobrom raspoloženju 😂🕺🎉, a na storiju sam vam ispisala kako se sve zanimamo s decom tokom dana 🙋🏼‍♀️🙌🏻😂🕺🎉!
2685
Ja, kad' poludim i krenem napolje, ali me zdrav razum zaustavi 🙅🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😂💕😅 #ostanikodkuće P.S. Posle ovoga PRESELJENJE U KUĆU S DVORIŠTEM je neminovno 💁🏼‍♀️😂, svima koji već živite u jednoj zavidim jaaaako 😩!
1474
Ja, dok smišljam kako da animiram decu ovih dana 😅🕺 - a nadam se da vi gledate novi video (link je u opisu profila) i recept za cookies 🍪 , jednostavan i brz plus dva načina da bez gorenja kose napravite dve sjajne frizure i sebi u ovim danima olakšate 🕺☺️💕! #stayathome #ostanikodkuće
2613
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ทีมงาน NoxInfluencer

ความร่วมมือทางธุรกิจกรณีผลิตภัณฑ์หรือข้อเสนอแนะใด ๆ โปรดฝากข้อความไว้ที่นี่ เราจะตอบกลับโดยเร็วที่สุด

ตั้งคำถามผ่าน facebook
(แนะนำ)